Uw project valt in goede aarde

We zijn gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, grondverzet, verhuur van machines en verkoop van landbouw- en grondverzetmaterialen.

Agrarisch loonwerk en grondverzet in de regio Oss

Loon en Grondverzetbedrijf van de Camp Oss B.V. verzorgt agrarisch loonwerk en biedt een groot scala aan diensten op het gebied van grondverzet in de regio Oss. Ook is het mogelijk onze moderne grondverzetmachines te huren, inclusief chauffeur of machinist.

Agrarisch loonwerk

Loon en Grondverzetbedrijf van de Camp Oss B.V. kunt u inhuren voor het zaaien en oogsten van onder meer mais, gras en verschillende tarwesoorten. Wij beschikken over een riant machinepark en nemen u graag alle werkzaamheden op het gebied van grondbewerking uit handen. Ook kunt u ons inzetten voor het bespuiten, bemesten en met kalk bestrooien van uw gewassen/percelen.

Zaaien van mais

Voor het zaaien van uw mais maakt Loon en Grondverzetbedrijf van de Camp Oss B.V. gebruik van een Monosem precisiezaaimachine. Hiermee kunnen we in de rij kunstmest toedienen. Onze trekker is uitgerust met dubbellucht, om de bodem te ontzien. We leveren desgewenst ook het zaaizaad en de meststoffen.

Ook bestrijden wij onkruid tussen de maisplanten. Wij doen dit met een Lemken-veldspuit, die een werkbreedte heeft van 33 meter. De trekker en veldspuit zijn uitgerust met GPS en sectieafsluiting zodat er niet onnodig middelen verspild worden.

Graslandverzorging

Loon en Grondverzetbedrijf van de Camp Oss B.V. voert de complete graslandverzorging voor u uit in en rond Oss. Wij maaien al het gras voor uw voeten weg. Hoeft u het niet meer te doen!

Gras zaaien

Voor het zaaien van gras gebruiken wij een Kverneland zaaicombinatie en voor een egaal zaaibed hanteren we een aandrukrol van Guttler. De zaaimachine werkt op lucht, voor een exacte verdeling van het zaaizaad.

Om uw grasland in conditie te houden, kunt u ook gebruikmaken van onze Vredo doorzaaimachine, die voorzien is van schijven. Deze snijdt een sleufje, zaait daar graszaad in en rolt de sleuf vervolgens dicht. Aan goed graslandonderhoud gaat vaak een bespuiting vooraf. Uw grasland aanrollen? Haal dan gratis een landrol bij ons op.

Gras oogsten

Ook voor het oogsten van gras neemt u contact met Loon en Grondverzetbedrijf van de Camp Oss B.V. op. Maaien met de krone triple maaier met kneuzers en harken met een Krone-hark (14 meter breed) met middenafleg. De voorste elementen van deze hark draaien sneller dan die aan de achterkant, zodat het gewas egaal voor de achterste twee elementen komt te liggen. Hierdoor ontstaat een mooie, egale wiers; ideaal voor pers, opraapwagen of hakselaar.

Het gras in de kuil werken
Met onze Krone ZX opraapwagens, uitgerust met 46 messen, werken wij uw gras snel en efficiënt in de kuil. Omdat de wagen langer onderweg is dan een hakseltrein, is er de tijd om het gras goed vast te rijden. De Krone ZX kan de concurrentie met de hakselaar goed aan en de kostprijs van uw ruwvoerwinning daalt aanzienlijk. Indien u dat wenst, voegen wij kuilverbeteraars toe met een vloeibaar doseersysteem.

Grondbewerking

Loon en Grondverzetbedrijf van de Camp Oss B.V. beschikt over een riant machinepark, waardoor wij vrijwel alle grondbewerkingen in de regio Oss voor u kunnen uitvoeren. Voorbeelden van machines waarmee wij u het werk uit handen nemen, zijn:

 • Kuhn messenvrees
 • Lemken 5 schaar wentelploeg met vorenpakker en bijhorende zware trekker op ploegbanden 
 • Sumo Trio (niet-kerende grondbewerking, 20-40 cm diep) 
 • Ridder greppelvrees
 • Kverneland rotorkopeg
 • Lasergestuurd dozerbord
 • Cultivator en zaaibedbereider voor het klaarleggen van maisland
 • Lemken Kristall stoppelcultivater met zaaimachine
 • Zocon onderzaaimachine

Gewasbescherming

Voor de bestrijding van onkruid in uw gewassen, gebruiken wij een getrokken veldspuit met een werkbreedte van 33 meter. Onze trekker is uitgerust met gps en we beschikken over verschillende wielen voor de geschikte rij-afstand en bodemdruk. Wij spuiten voornamelijk grasland, mais, tarwesoorten, graszaad en aardappelen.

Vloeibare meststoffen en kalk

Loon en Grondverzetbedrijf van de Camp Oss B.V. is gespecialiseerd in het aanwenden van vloeibare meststoffen, spuiwater en Urean. Deze laatste kunstmestsoort is sterk in opkomst. Urean kan met verschillende componenten worden gemengd, bijvoorbeeld met zwavel, selenium en kobalt, piadin en in het voorjaar met primus, ter bestrijding van paardenbloemen. Onze veldspuit is uitgerust met gps, zodat het bemesten zeer nauwkeurig kan worden uitgevoerd. Per 100 kilo Urean brengt u 30 kilo stikstof laat u voor rekenen, urean kan zeer goed concureren met kunstmest.

Om de PH-waarde van uw akker op peil te houden, is kalk strooien vaak een must. Wij werken met Konverterkalk, een scherp geprijsde kalksoort met een zuurbindende waarde van 45% verder bestaat de kalk uit 38% calciumoxide,7 % magnesium,1.7 % mangaan en sporenelementen zoals koper, zink, borium en cobalt.

Grondverzet

Loon en Grondverzetbedrijf van de Camp Oss B.V. neemt u met liefde alle werkzaamheden op het gebied van grondverzet in de omgeving van Oss uit handen.

Wij verhuren niet alleen grondverzetmachines, maar voeren het grondwerk net zo lief zelf voor u uit. Sinds 2014 leggen wij ook kuilplaten en sleufsilo’s aan.

Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer agrariërs, bouwbedrijven en aannemers in de gww-sector. Maar ook steeds meer particulieren weten Loon en Grondverzetbedrijf van de Camp Oss B.V. te vinden.

Grondwerk

Bent u op zoek naar een partij die het grondwerk voor uw bedrijf verzorgt? Loon en Grondverzetbedrijf van de Camp Oss B.V. biedt u een totaalpakket. Zo verzorgen wij onder meer het uitgraven en aanvullen van bouwprojecten en het aanleggen van afwatering en bestratingen. Ook voor grondwerk bij stallen in de agrarische sector en bij nieuwe bedrijfsloodsen neemt u contact met ons op.

Sleufsilo's

In het voorjaar van 2014 zijn wij gestart met het aanleggen van kuilplaten en sleufsilo’s. Dit werk doen wij in samenwerking met een leverancier van betonproducten. Wij maken de kuilplaat of silo exact naar uw wens. Ook regelen wij de afwatering en de opvang van perssappen.

Onze diensten:
 • De aanleg van riolering en perssapputten
 • De aanleg van erfverharding (in beton, asfalt, Stelcon-platen of klinkers)
 • Het leveren en plaatsen van diverse betonelementen voor uw sleufsilo of mestopslag
 • Het uitvoeren van grondwerk en aanleveren van onder meer zand en menggranulaat
Vraag geheel vrijblijvend naar een passende offerte.

Grondwerk voor particulieren

Wilt u een garage uitgraven? Of wilt u uw tuin op de schop nemen? Loon en Grondverzetbedrijf van de Camp Oss B.V. is er ook voor particulieren. Met onze machines klaren we bijna elke klus. Voorbeelden van werkzaamheden die we u graag uit handen nemen, zijn:


 • Grondwerk
 • Tuinaanleg
 • Het inzaaien van gazons
 • Bestrating 
 • Het maken van filters voor grondwater

Ook leveren wij grondstoffen, zoals ophoogzand en teelaarde. Eventueel kunt u ze zelf bij ons ophalen.

 

Verhuur van grondverzetmachines

Huur bij ons een moderne machine, inclusief chauffeur of machinist. Loon en Grondverzetbedrijf van de Camp Oss B.V. werkt met eigen personeel en een aantal ervaren inhuurkrachten. Onze opdrachtgevers zijn onder meer bouwbedrijven, gww-bedrijven, kabel- en leidingbedrijven, gemeenten, hoveniers en agrarische bedrijven. 


In de winter kunt u ons ook inhuren voor gladheidbestrijding op openbare wegen en bedrijventerreinen in de regio Oss.

De machines die u bij ons kunt huren:

 • Minigraver (1,5 ton)
 • Mobiele kraan (14 ton)
 • Wiellader (14 ton)
 • Watertank (7 m³)
 • Watertank (10 m³)
 • Midi grondkipper (8 m³)
 • Grondkipper (13 m³, met afdekkleppen)
 • Trekker met dozer of kilverbak (lasergestuurd)
 • Trekker met rolbezem
 • Trekker met grondvrees
 • Trekker met zaaimachine (groot en klein)

Heeft u interesse in het huren van een van onze machines of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor grondwerk en gewasbescherming in en rond Oss? Neem nu contact op met Loon en Grondverzetbedrijf van de Camp Oss B.V.